Csapatépítő

Újdonság!

Venator Csapatépítő Program

Ahhoz, hogy egy vállalat környezettudatos legyen, a vezetőknek is át kell formálniuk szemléletüket. A zöld üzenetek számos kreatív lehetőséget is rejthetnek magukban.

Programunk a környezettudatosság jegyében igyekszik a természeti-ökológiai ismereteken alapuló gondolkodásmód elterjedését megvalósítani a cég munkavállalói számára. Rendezvényünk célja, hogy nem mindennapi módon megismertessük a társadalom minél szélesebb rétegével a természettel való együttélés, az aktív természetvédelem egyik speciális formáját, a vadgazdálkodást, a vadállománnyal, mint folyamatosan megújítható természeti erőforrással történő gazdálkodás alapjait.
Egy egyedülálló foglalkozás keretében igyekszünk röviden bemutatni a vadászatot, a méltán világhírű magyar vadállományt, miközben idilli természeti környezetben, maximális kényelem és kiszolgálás mellett élvezhetik a vadételek ízét, a jó magyar borok hangulatát, a természet és a vadon varázsát.

Tréningünk leginkább aktív szórakozás, csoportos próbatétel, nem pedig a már jól ismert csapatépítő feledatokra koncentráló esemény. A jelentkezők részére egy mozgalmas, dinamikus, javarészt szabadtéren, természetben zajló szórakozást ajánlunk, amelyen együtt és csapatokra bontva vehetnek részt a kollégák. Vadászattörténeti-ökológiai ismeretterjesztő előadást követően tesztfeladattal, nővény és vadfajismereti vetélkedővel, lézeres lövészettel, vadászati berendezés (magasles) építő versennyel, sörétes vadászpuskával zajló koronglövészettel, vadászíjászattal és légpuskás céllövészettel szeretnénk megmérettetni a versenyszellemet,összekovácsolni a csapat tagjait, mindezt úgy, hogy a kollégáknak egy életre szóló élményben legyen részük.

A nap végeztével minden résztvevőnek és a győztes csapatnak külön ajándékkal is kedveskedünk. Az estét egy vadászhagyományokat felelevenítő vadászkürtös bemutatóval, hangulatos vadételekből álló borvacsorával és karaoke-discoval vezetjük le…

Nagyobb csoportok, vállalatok, céges és hivatali osztályok, baráti társaságok részére ajánljuk elsősorban ezt a programlehetőséget; természetesen egyedi igényeket is igyekszünk teljesíteni. Részletes információkért, programismertetőért érdeklődjön az info@vadasztanfolyam e-mail címen, vagy hívjon bennünket!

Vadászüdvözlettel: A Venator Vadásztanfolyam csapata!