Kedves érdeklődő, vadászjelölt

Üdvözöljük honlapunkon! Amennyiben vadászvizsgára szeretne jelentkezni, és a legszínvonalasabb, minden tudást megadó tanfolyamot keresi, jó helyen jár!

Érdemes velünk felkészülni! Hiszen nem csak a vadászvizsgára kiterjedő tudást és tananyagot kapja meg tőlünk.

Immár tizenhat éve foglalkozunk főállásban vadászvizsgára történő felkészítéssel. Az elmúlt időszakban Magyarország egyik legnagyobb vadásziskolájává nőttünk, melynek köszönhetően hazánk számos pontján szervezzük tanfolyamunkat.

Csapatunk fiatalos, dinamikus.

A vadászoktatás új generációját képviselő, államilag regisztrált felnőttképzési intézmény vagyunk (felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2022/001510, AM engedély szám: VgF/187-3/2021).

Célunk nem csak az, hogy minden vizsgaszituációra kiterjedő felkészítésben részesüljön, majd sikeresen levizsgázzon, hanem az is, hogy a vizsga után a megszerzett ismereteit önállóan a vadászterületen, valamint a vadászok közösségében tudja alkalmazni.

Képzésünkön a gyakorlati elemek kapják a fő hangsúlyt, az elméleti képzés mellett ezért vadászterületi gyakorlataink és tanvadászataink a valós vadászati szituációkat szemléltetik, annak érdekében, hogy a vadászjelölteknek a vizsgán is életszerű legyen mondanivalójuk. Kiemelt fontosságú az ökológiai alapon nyugvó ismeretanyag, valamint a vadászetika szellemiségének átadása. Tanfolyamainkon a jelenlegi legmodernebb vadgazdálkodási/vadászati ismereteket oktatjuk. Fiatalos lendülettel vezetjük végig az elméleti tananyagon. Előadásaink számtalan saját fotóval és magyarázó ábrával illusztráltak, valamint rendszeresen oktatófilmeket is megtekintünk. Képszerűen, élvezhetően, interaktív módon adjuk át a tananyagot.

A sikeres vizsgát követően lehetőséget nyújtunk a vadászati praktikum megismeréséhez. Egyfajta továbbképzést biztosítanunk ifjú vadásztársaink elméleti, gyakorlati tudásának fejlődéséhez a Venator Tanulmányi Vadásztársaságban. Ezt a célt szolgálja saját, valamint partner vadászterületeink is, ahol vadásszá válásuk kezdeti lépéseit támogatjuk.

Rugalmasak vagyunk, így megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő kurzust a Kurzusok menüpontra kattintva a legördülő menüből!

A legkedveltebb normál és hétvégi kurzusunknál részletfizetési lehetőség! Nappali tagozatos, érvényes diákigazolvánnyal rendelkező Diákoknak és Hölgyeknek 10% KEDVEZMÉNY!

Minél több terhet igyekszünk levenni a válláról, hogy csak a tanulásra kelljen koncentrálnia. Saját kidolgozású, ingyenes tananyagainkkal segítünk az eredményes és költséghatékony felkészülésben. Elintézzük az állami vadászvizsgára való jelentkezést is Ön helyett!***

Számunkra a vadgazdálkodás, vadászat hivatás és életforma is egyben. Célunk, hogy a társadalom minél szélesebb rétegével megismertessük az aktív természetvédelem speciális formáját. Ennek érdekében tevékenységünket nem csupán az oktatás terén végezzük, egyéb programokkal is igyekszünk kiszolgálni az érdeklődőket. Az elmúlt évek alatt felkészített több ezer hallgatónk szinte kivétel nélkül, csaknem 100%-ban elsőre sikerrel teljesítette a ’zöld érettségit’, vagyis az állami vadászvizsgát! Büszkék vagyunk erre az eredményre!

Sikeres vizsgázóinkat a Venator Ifjúvadász Program keretében vadászati lehetőségekkel és kereskedelmi partnereinknél jelentős kedvezményekkel is várjuk! Célunk, hogy Igaz Vadásszá váljon, ennek első lépése, hogy sikeres állami vadászvizsgát tegyen. Erre készítjük fel Önt.

Vadászüdvözlettel: az Oktatók

*** A jelenleg hatályos törvényi szabályozás szerint vadászvizsgát – függetlenül attól, hogy hol van a vadászjelölt tartózkodási helye – csak az állandó bejelentett lakcíme szerinti illetékes megyei Vadászkamara Állami Vadászvizsga Bizottsága előtt tehet.

Agrárminisztériumi engedély szám: VgF/175/2021.). Felnőttképzést folytató intézmény nyilvántartási száma: B/2022/001510