Online kurzus

ONLINE vadásztanfolyam, távoktatás? Igen!

Egy kifejezetten az online oktatásra kifejlesztett professzionális rendszert használunk, ahol Ön úgy érzi, ott ül velünk, oktatókkal az előadóteremben, vagy a vadászház trófeaszobájában. Persze csak a 70 órás elméleti részét tartjuk ilyen módon a 100 órás tanfolyamnak, a gyakorlati foglalkozások magától értetődően a vadászterületen, illetőleg a lőtéren zajlanak. És természetesen a távoktatás is élőben, ha ez bárkiben esetleg kérdésként fogalmazódott volna meg.

Jelenlét kötelező, jelenléti ív természetesen itt is készül. Ennél a tanfolyamtípusnál a Budapesten már megszokott “normál” tanfolyamunk tematikáját vettük alapul, azaz a hétvégék itt inkább szabadok, csak a gyakorlatokra kell utazni pár alkalommal.

169 000 Ft 179 000 Ft

Heti kettő, három alkalommal tartjuk az előadásokat a vadászjelöltek részére alig több, mint egy hónapon keresztül, munkaidő utáni elfoglaltsággal. Így az erre a kurzusra jelentkező vadász-jelölteinknél a pihenésé és a vizsga előtt persze a tanulásé lehet a főszerep a tanfolyam időszakát érintő hétvégéken.

A kurzus része két egész napos hétvégi vadászterületi gyakorlati oktatás (őszi/téli kurzusainkon tanvadászat is). Az elméleti oktatások ideje alatt közös lőtéri gyakorlati foglalkozást/napot is tartunk és megszervezzük a lővizsgát (gyakorlati vizsgarészt), ezen felül egyénileg mindenki számára adott a gyakorlási lehetőség partner lőtereinken.

Az online kurzuson résztvevők egy-egy elektronikus meghívót kapnak az adott előadásokra, az ott található linkre rákattintva, majd a saját teljes nevükkel bejelentkezve akár weben, akár az applikáció segítségével már csatlakoztak is, kvázi beléptek az előadóterembe, az oktatás helyszínére.

Bármilyen “okos-eszközt” is használnak, a képernyő egyik részén látni, hallani fognak bennünket élőben, amíg a másik felén ugyanazt az előadást követhetik nyomon, mint amit a tanteremben is vetítünk.

Bármikor hozzászólhatnak, akár a saját kamerájukat is bekapcsolhatják, chat-üzenőfalon kérdezhetnek közben tőlünk, az előadóktól, illetve egymással is “beszélgethetnek”.

Mindezt úgy, hogy akár “extrém esetben” vacsora közben a konyhában egy táblagépen figyelnek ránk, esetleg kint ülnek a teraszon, bent a dolgozószobában, munkahelyen az irodában, vagy éppen külföldről “járnak” így a vadásztanfolyam elméleti részére, ahogy tetszik…Tényleg elég kényelmes…

A tanfolyam végeztével egy tudásfelmérő, ismétlő konzultációval, próbavizsgán mérjük fel a képzésben résztvevők felkészültségi szintjét, majd tanúsítványt állítunk ki vadászjelöltjeink részére a kurzuson való részvételről, annak sikeres elvégzéséről. 

Figyelem!: 2022. januárban, azaz idei első tanfolyamunk esetében továbbra is tartjuk a 2019. óta változatlan árainkat… a tanfolyam díja 179.000 Ft helyett továbbra is kedvezményesen 169.000 Ft lesz.

2019.03.01-től a normál és hétvégi tanfolyamok költsége egyaránt 169.000 Ft/fő 179.000 Ft/fő helyett.

Normál, online és hétvégi kurzusunknál a jelentkező külön kérésére részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

 • Nappali tagozatos, érvényes diákigazolvánnyal rendelkező Diákoknak és Hölgyeknek 10% KEDVEZMÉNY a tanfolyam díjából!

A részletfizetési lehetőség és a 10%-os kedvezmény összevonhatóak!

A tanfolyam díja nem tartalmazza:

Az Állami Vadászvizsga összegét, amely 20.000 Ft

A kereskedelmi forgalomban kapható könyveket, melyek közül elsősorban a tesztkönyvet ajánljuk hallgatóinknak megvásárlásra:

 • Vadásziskola könyv 9.990 Ft
 • Fegyverismereti könyv 3.990 Ft
 • Gyakorló tesztkönyv 3.000 Ft

A kurzus indulásának feltétele min. 25 fő jelentkezése.

Kurzusaink befejeztével, vagy közvetlenül a vizsgát követően, amennyiben a Vadászjelöltek csoportja kéri, a csoport részére helyben elvégzik a szakemberek a fegyvermegszerzéshez szükséges pszichológiai alkalmassági vizsgálatot.

169 000 Ft 179 000 Ft
Jelentkezem a tanfolyamra

Tervezett indulás

A törvény által előírt kötelező elemek:

 • Szervezett lőtéri gyakorlati napot.
 • Lőtéri gyakorlati oktatást.
 • Három gyakorló ’rotte’ díját* (4 db nagy kaliberű golyós lőszer, 2×25 db korong/agyaggalamb, 2×25 db sörétes lőszer, fegyverhasználat, gyakorlati oktatás 18.000 Ft értékben) -* manager kurzusunkon plusz gyakorlást; minden további, a kívánt vizsgaszint elérését szolgáló gyakorló körök önköltségesek.
 • Vadászterületen zajló gyakorlati oktatást (2 nap) saját és gyakorló/partner vadászterületeinken – tanvadászatot (* őszi/téli kurzusaink esetén apróvad, illetve nagyvad társas vadászatot)

AJÁNDÉK:

 • Saját készítésű, vizsgacentrikusan kidolgozott tananyagainkat digitális formátumban adunk át, ami mellett már nem szükséges drága szakmai felkészítő könyvek megvásárlása. A Vadásziskola könyv (9.990 Ft) és a Fegyverismereti könyv (3.990 Ft) árát, azaz összesen 13.980 Forintot spórolunk meg Önnek!
 • Kedvezménykártyát, mellyel jelentős kedvezményhez juthat partnereinknél!

Ezen felül az alábbiakat tartalmazza:

 • Vadászati gyakorlathoz igazodó, szemléletes elméleti oktatást.
 • Egyéb segédanyagokat a sikeres felkészüléshez.
 • Menet közbeni számonkérést: részfelmérő tesztek, e-learning.
 • Tudásszint felmérő próbavizsgát a kurzus végeztével.
 • Igény esetén a kereskedelmi forgalomban kapható könyvek beszerzését.
 • Tanúsítványt a tanfolyam sikeres elvégzéséről.
 • Átjárási lehetőséget az országban több helyszínen azonos időben szervezett tanfolyamaink között.
 • Az Állami Vadászvizsgára való jelentkezés ügyintézését annál a megyei Vadászkamaránál, ahol vizsgát szeretne tenni.
 • Az elméleti és a gyakorlati vizsgarészek időpontjának egyeztetését a vizsgabizottsággal.
 • Lehetőséget a Venator Tanulmányi Vadásztársasághoz való csatlakozásra.
Jelentkezem a tanfolyamra