Rólunk írták

2020.


Kedves Viktória!

Királyok vagytok! De tényleg! Én még ilyen jól megszervezett tanfolyam talán életemben nem vettem részt. Minden pontosan jön, mindenben rugalmasak vagytok, amiben lehet, a kommunikáció meg szinte azonnali…szóval le a kalappal.
És köszönettel még egyszer!

Zsolt

 

2018.


Köszönjük szépen az elismerő szavakat.
Mi is szeretnènk köszönetet mondani a színvonalas oktatásért.
Nagyon jól éreztük magunkat mind az elmèleti, mind pedig a gyakorlati órákon.
A társaság többi tagja nevèben is ki merem jelenteni, hogy olyan kimagasló szintű oktatásban részesítettetek bennünket, amelyet az országban nem sok cég mondhat el magáról.
Továbbà köszönettel tartozom azért is, mert Nektek, Venatorosoknak köszönhetően új kapcsolatokra tehettem szert, s úgy gondolom, egy igen összetartó csapat jött létre. Egy olyan csapat, akitől az ember csak pozitív dolgokat kapott, s szinte már-már barátokká vàltunk.
Én személy szerint kb. 1,5 évet vártam a tanfolyam elindulására, de bátran ki merem jelenteni, hogy megérte.

Pauk Bianka

 

2017.


Külön szeretnék gratulálni, a professzionális vadásztanfolyam szervezéséhez, illetve lebonyolításához.
Élmény volt Veletek egy hetet eltölteni, é s megtanulni e szép szakma igazi fortélyait a legmagasabb szinten. Egy életre szóló iránymutatást kaptam Tőletek.
Még egyszer csak köszönök mindent.

Debreczeni Gábor


Sziasztok!
A múlt heti gyakorlati vizsgák után ma az írásbeli és szóbeli vizsgákat is sikeresen letettem.
Az egész folyamatot a tanfolyamtól az oklevélig nagyon élveztem, amiért szeretnék ezúton is köszönetet mondani minden oktatónak, vizsgáztatónak és adminisztrátornak. Vagyis Nektek! 🙂

Szücsy Márton


A közvetlen, interaktív légkör sokat segít a sokszor „száraz” anyag fogyaszthatóságában.
Az előadók oktatók jól felkészültek, mind szakmailag, mind oktatási szempontból.
Külön tetszett, hogy vadászathoz való hozzáállás, illetve a vadászat képviselése nagyon hasonló a saját, belső elképzeléseimhez.
Etikus, higgadt, megfontolt, hozzáállás mindenki részéről, megmutatva, hogy a vadászatnak valóban megvan az a bizonyos „romantikája”, amit remélhetőleg sokan érzünk, gondolunk a dologba.
Külön jó volt látni, a törekvéseket a vadászat 21. századba való integrálására, illetve a 21. század vadászatba történő integrálására.
Fiatalos lendület, fiatalos közvetlenség, mégis komoly szakmaiság.
Minden előadó külön színfolt volt az előadásokon, Németh Zoli, és Pechtol Szabolcs a laza, de határozott vonal tervekkel, meglehetősen tudatos szemlélettel.
Farkas István, szintén magas szakmai tapasztalattal vértezve, a kissé bohémabb, álmodozóbb, még is tárgyilagos előadásmód (talán a legközvetlenebb, legemészthetőbb).
Végül, de nem utolsó sorban Wallendums Péter, a konzervatívabb vonal, de mégis 21. századi, afféle korunkbéli János vitéz, a vadászat az ő Iluskája…
Rendhagyó előadásmód, odafigyelsz rá.
Afféle „alapos embör.”
Összességében ki merem jelenteni, hogy jól döntöttem.
Mindenkinek ajánlom a csapatot!

Szabó Krisztián


Csak hálás tudok lenni az oktatóknak, nekem a vadászvizsgával egy 35 éves álom teljesült be. Külön minden oktatónak is megköszöntem a rengeteg infót amit kaptam tőlük. Irigylem a tudásukat és remélem még találkozunk az életben. Végül de nem utolsósorban megemlíteném az Újpetrei Dámvad Vadásztársaság kötelékéből Németh Zoltánt, aki személyében egy igazi fanatikus és nagytudású vadászembert ismerhettem meg. Neki is köszönök mindent, amit átadott.

Erszény Krisztián


2016.


Szerencsésen döntöttem, amikor a Venator Vadásztanfolyamon választottam! Remek oktatók, sok éves tapasztalat már garancia egy jó kezdéshez. Profik minden téren! Szívből ajánlom mindenkinek az ország több pontján tartott kurzusaikat! Rugalmasság, segítőkészség és tökéletes tudásalap, amit itt kap az ember!

Nacsa Ágnes


Mint a vadászattal „szakmaidegen” és abszolút tájékozatlan, 70 éves koromban elsö nekifutásra sikeresen letettem a vizsgát. A Venator Vadásztanfolyamot mindenkinek teljes mértékben ajánlani tudom.

Lengyel Miklós


Fantasztikus dolgokat tanítottatok és nagyszerű élményekkel gazdagodtam általatok! Bízom benne, hogy ez a jövőre nézve is így lesz! 🙂

Pintér Gergely


Kedves Szervezők!
Ezúton is köszönöm a vizsgára való korrekt felkészítést. Örülök, hogy megismertelek benneteket!

Gelencsér Balázs


Sziasztok!!
Köszönök itt is mindent,nagy élmény volt a tanfolyam!! Ahogy mi a tananyagból,Ti a magas színvonalú oktatásból,segítőkészségből és emberségből vizsgáztatok jelesre!

Rajczi Péter


2015.


Maximális,profi,felkészültség a tananyag átadására és a vizsgára való tudásanyag átadására.

Pék László


Kiemelkedő szakmai színvonal, elhivatottság, baráti és vadászias légkör jellemzi a tanfolyamot. A tanfolyam szervezőinek érezhetően fontos, hogy a résztvevők sikeres vizsgát tegyenek, és ezért ők is nagyon sok munkát tesznek bele!

Víg Zsolt


Abszolút laikusként minden személyes ismeretséget, tanácsot félretéve álltam neki oktatást keresgetni. Beírtam a keresőbe, hogy hol találok Bp. vonzáskörzetében vadásztanfolyamot. (google a barátod…) Az első néhány találatot átnéztem és mérlegeltem. A szempontjaim részben szakmaiak, másrészt szubjektív emberiek voltak. Szakmai mert webtervezéssel és oktatással foglalkozunk, így azok az oldalak helyből kiestek vagy hendikepesek voltak, amelyek igénytelenek a webes megjelenésükre, vagy akikről túl sok negatív infót találtam.
A második az emberi, (üzletpolitikai) oldala volt. Írtam egy érdeklődő mailt és a Zoli másnap vagy talán még aznap este kellő alapossággal válaszolt is rá. Ez nekem elég volt (emberi és szakmai szempontokat összesítve) ahhoz, hogy ne keressek nagyon tovább. A további egy-két mailben történő egyeztetések meggyőztek arról, hogy a Venátor lesz a jó nekem.
Összességében jó volt nálatok tanulni. Szerintem mindent megtettetek annak érdekében, hogy mindenkinek átadjátok a kellő tudásanyagot a sikeres vizsgához. Innentől kezdve csak a hallgatók szorgalmán múlt a vizsga eredménye. A tanfolyam három hónapja alatt több olyan fejleményt, eseményt, tapasztaltam, ami fontos pozitívumokat adott és megerősített abban, hogy jó helyet választottam a tanuláshoz. Korrekt minőségi képzést kaptunk, ami talán több is mint egy egyszerű oktatás.

Szabó Gábor


Venator mindenkor!!! Sajnálom, hogy vége lett kiváló oktatói gárda és remek csapat jött össze nálunk!

Horváth Attila


Minden előadás alkalom élmény volt számomra és nem hagytam volna ki egyetlen alkalmat sem semmi pénzért sem. Ha módom és lehetőségem lesz rá akkor a most 8 éves lányomat is szeretném bevezetni a vadászat világába ( csak ha szeretné ) és azt szeretném , hogy nálatok tanulja meg ő is az alapokat.
Kerül amibe kerül nálatok szeretném meglőni első vadamat és azt szeretném ha ti avatnátok igazi vadásszá.
Ígérem , hogy etikus vadász leszek és mindig a tőletek tanultak alapján fogok cselekedni.

Csupi Gábor


A LEGJOBBAK VAGYTOK SZAKMAILAG, ÉS EMBERILEG.NAGYON ÖRÜLÖK HOGY MEGISMERTELEK TITEKET.Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Petőfi Attila


2014.


Nagyon jó szervezés volt, nagyon kiemelkedő szakmaisággal és oktatási képességgel (és ez kifejezetten fontos, hiszen az, hogy valaki jó vadász az még nem jelenti, hogy egy vadászvizsgára is fel tud sikeresen készíteni).

dr. Veréb Balázs


Ami kimondottan tetszett és megfogott, az a vadászat KULTURÁLT, TISZTESSÉGES, ETIKUS, hagyományőrző módjának képviselete és hangsúlyozása a tanfolyam és a gyakorlati oktatás során, mely bizton hozzájárul ahhoz, hogy a leendő vadászból ne csupán célpontot látó puskás, hanem vadat, természetet, vadásztársakat tisztelő vadász legyen. Köszönöm, hogy részese lehettem annak a csapatnak, akik a Venator vadásztanfolyam által készültek fel ennek a szép mesterségnek vadászvizsgához szükséges ismereteihez és a vadászat felé vezető első lépéseknek. Bízom abban, hogy a jövőben több alkalmunk is lesz közösen vadászni és a megszerzett ismereteket a tanfolyamon megismert humoros módon gyarapítani.

Baranyai Ferenc


Nem csupán a vaddal szembeni, hanem az oktatott tárgykörök mindegyikére kiterjedő szakmai alázat, a jelöltek valamennyi kérdésére adott kimerítő válasz, segítőkészség. Ezek voltak számomra a meghatározóak. Egyetlen cél vezérelte a teljes tanfolyamot: minden jelentkező megkapja azt a tudásanyagot, ami a sikeres vizsgához, majd a vadásszá válás kezdetéhez szükséges. Csak a tanfolyamon résztvevőn, nem az oktatókon múlott a sikeres vizsga.

Terkovics László


Jó döntés volt, mikor Titeket választottalak.
Teljes mértékben megkaptunk minden eszközt és anyagot, még akkor is ha mi voltunk az első új törvényi szabályozás szerinti kurzus.
Sokkal többet kaptam mint egy vizsgára való felkészítést. Köszönöm.

Erős Levente


Csak jót tudok mondani mind a tanfolyamról, mind pedig az oktatókról, Zoliról és Szabolcsról, Igaly Diáról és férjéről, Hutyka Zoliról.
Az oktatás színvonala mellett, az órák hangulata is első osztályú volt. Az ember mindig várta a következő órát.
Zoli és Szabolcs olyan alázattal és átéléssel tudnak beszélni A vadászatról, hogy bárkit meg tudnak győzni ezen hivatás gyönyörű mivoltáról.
Már én is tudom, hogy a rengeteg pozitív vélemény nem alaptalan. Csak ajánlani tudom annak, aki szeretne egy színvonalas oktatáson alapos és kiterjedt tudásra szert tenni.
Az teljesen biztos, hogy senki nem fogja megbánni döntését, ha a Venator Vadásztanfolyamot választja.
Még egyszer nagyon köszönöm Németh Zolinak és Pechtol Szabolcsnak, hogy segítettek elindulni azon az úton, amelyen haladva igaz vadásszá válhatok.

Szilágyi Zoltán


2013.


„Vadász pályafutásom” messziről indult, hiszen 8 éve még a vadhúst is alig akartam megkóstolni, ma pedig szenvedélyesen rajongok a konyhaművészet ezen ágáért. Időközben a vadászatok hangulatát is megkedveltem, Kajla vizslámmal állandó résztvevői lettünk a fácánhajtásoknak, az pedig, hogy jelentkeztem a tanfolyamra, életem egyik legjobb döntése volt. Szuper hangulatban, pillanatok alatt elteltek a szerda esték, pedig még hónapokon át hallgattam volna az előadásotokat, amelyek át voltak szőve személyes élményekkel, szenvedélyes rajongással és alázattal a szakma iránt. Közelebb hoztátok a vadászatok lényegét, ami valóban „inkább több erdőzúgás”. Ritkán látni ennyire elhivatott és felkészült, mély tudással rendelkező fiatal oktatókat, tényleg megtiszteltetés volt Tőletek tanulni. Mindig hálás leszek Nektek azért, amiért ilyen életre szóló élményeket adtatok.

 

Úgyhogy, izgatottan várom az út elejét, mert „a vadászat mesterlevelét elsősorban nem könyvforgatás, hanem tapasztalat árán kell megszereznünk. Mégpedig hosszú, türelmes, utolsó puskalövésünk napjáig meg nem szűnő tapasztalat árán. A vadásszá való képesítést – akárcsak azt a kosorrú, egérszürke, kárpáti szarvasbikát – ki kell várni, ki kell böjtölni, ki kell ülni. Zeit lassen!” (Széchenyi Zs.)

Pordány Orsi


“A Venator Vadásztanfolyamot ajánlom mindenkinek, aki szeretné a Vadászvizsgát letenni és vadásszá válni! Az oktatatók szakmailag tökéletesen felkészültek, segítőkészek! Egyetlen egy dolgot bántam meg a Tanfolyammal kapcsolatban, hogy iszonyatosan gyorsan véget ért 🙁 Hiányozni fognak azok a szerda délutáni napok 🙂

Ui.: Köszönöm a felkészítést!”

Göncző Ádám


“Nem bántam meg, hogy a Venator Vadásztanfolyamot választottam. Az oktatók szakmai felkészültsége nem csak elméleti ezért úgy tudják átadni a tudást, hogy az gyakorlati alapokra van építve. Rájuk nem igaz, hogy aki nem érti oktatja 🙂 Köszönöm a lehetőséget!”

Vasvári Norbert


“Sokat töprengtem azon, hogy a vizsgához kell-e tanfolyamra járni. Nyilván sokmindent meg lehet tanulni autoditakta módon. Mégis úgy gondolom hogy kell!
Szabolcsi és Zoli tartalmas órái izgalmasak, végig lekötik a figyelmet, soha nem unalmasak, mint oly sok tanfolyam vagy iskola. Az előadások hamar elszaladnak, az órák gyorsan elmennek. Nem csak a vadászvizsgára készítenek fel. Hagyományokat tisztelő, szenvedélyes előadásaik a vadászéletbe is betekintést adnak. Nem csak a szabályokat meg a tanulnivalót adják át, hanem egy kicsit a vadászérzésből is. A képzést nagyon komolyan veszik, és figyelnek arra, hogy valóban fegyelmezett, képzett vadászt engedjenek ki, akik tisztelik a vadat és a természetet.
Az óráikat és előadásaikat kötelező módon kéne tanítani az általános iskolábanó!!! Nagyon köszönök mindent. Remek élményekkel lettem gazdagabb.”

Földesi Péter


“Az oktatók felkészültsége, hozzáállása kimagasló. Kifejezetten tetszett az, hogy nem csak a vizsga tananyagára történő elméleti felkészítés volt a cél, hanem az is, hogy gyakorlati tudást is kapjon az ember. A tanfolyam abban ad többet, hogy megismerteti az emberrel, hogy mit jelent az, hogy vadász ember, mit jelent az, hogy vadászat, mi van e mögött és, hogy ez egy életforma és szemléletmód.”

Szórádi Csaba


“Elfogult vagyok irányotokba a manager kurzus során kialakult jó kapcsolat miatt, viszont azt megjegyzem, hogy a vizsgázók számához képest sokan sikeres vizsgát tettek. Szerintem ez a legmeggyőzőbb tükörképe a munkátoknak, odaadásnak és lelkesedésnek. Ezért itt szeretnék is köszönetet mondani, szerintem sokunk nevében tehetem ezt.”

Lajos Mihály


“Kedves Zoli és Szabolcs! Meg kell, hogy mondjam, nagyon, de nagyon élveztem a tanfolyam foglalkozásait! Amellett, hogy ki tudtam szakadni a mindennapos mókuskerékből (szinte elrepült az a heti 3 óra) nagyon alaposan felkészített a vizsgára! Az előadásokon elhangzottak és a jegyzeteim valamint az általatok szerkesztett anyag tökéletesen alkalmas volt arra, hogy „hibátlanul” vegyem az akadályt 🙂 !
Ritkán hallani valakit olyan meggyőződéssel, szenvedéllyel beszélni a hivatásáról, mint ahogy azt Ti ketten tettétek a tanfolyam során! Nagyon remélem, hogy valamilyen formában még lesz alkalmam tanulni Tőletek!”
Vadászüdvözlettel, Schneider Balázs


“„A vadászoktatás új generációja” – ez a szlogen a tanfolyamra való jelentkezésem idején egy volt a semmitmondó szlogenek közül, melyekkel naponta találkozik az ember. Végig hallgatva a színvonalas előadásokat, tartalommal töltötték meg számomra ezeket a szavakat. Köszönöm a magas szintű elméleti és gyakorlati okítást, mely messze túlmutatott a sikeres vizsga minimum követelményein.
Olyan szemlélettel és profizmussal találkoztunk a tanfolyamon, melyből gyorsan kiderült, ez a két fiatalember komolyan gondolja, hogy új szintre emeli a vadászoktatást. Túl a sikeres vizsgán már tudom, hogy ez nem szlogen, hanem hitvallás!  ”

Csernok Árpád


“Nagyon összeszedett, jól felépített volt a tanfolyam. Az oktatók mind emberileg, mind szakmailag az átlag fölöttiek voltak. A sikeres vadászvizsgához minden adott volt. Mindenkinek őszintén ajánlom!”!! Szekeres Zsolt


„Humor, szakértelem, empátia, segítőkészség…”

Erdei-Tóth KálmánKorábban…


“Nagyon élveztem a tanfolyam előadásait. A két oktatóból sugárzik, hogy szeretik azt, amit oktatnak. Amennyire én meg tudom ítélni nagyon profik és felkészültek szakmailag. Nagyon sokat segített a felkészülésben, hogy ott lehettem.”

Hódis László


“Kedves Vadászjelöltek és Érdeklődők!

Ne menjetek tovább, itt jó helyen vagytok!

Itt nem csak a szakma alapjait sajátíthatjátok el, nem “csak” bizalmat és lexikális tudást kaptok. Itt megismeritek a hazai vadászatban rejlő kifogyhatatlan örömöket, a lelkes oktatóktól kölcsönöztök érzést és megérzést, de a legfontosabb, hogy kaptok szemléletet, mely egész életetekben elkísér és tovább tanít benneteket. Az itt végzettek (melyek népes táborát immár én is bővítem) mind-mind nyugodtan néznek a könnyű őszi avarban, vagy éppen a frissen hullott hóban megtett első vidám, ámde alázattal teljes lépések felé, ahol csak Te vagy és természet.

Szerettem itt lenni, szerettem a szerda délutánokat, máris hiányzik. Ez most véget ért, de kezdődik az igazán izgalmas felfedeznivaló jövő! Tudjátok, én a vadászatban nem csak a természetvédelem és rekreáció egyik legnemesebb és legősibb formáját fedeztem fel magamnak, hanem a legnagyobb kincset is: a barátságot. Bizony, sok érdekes élmény és tudás birtokában mint volt csoporttársak, egymást segítve megyünk tovább, és ha csak telefonon is, de egymásban tartjuk a lelket a soron következő együtt töltött hideg hajnalig. Köszöntelek benneteket az új életetekben, Üdv a Vadásznak!”

Lovász Károly


“A Venator vadásztanfolyam elindult a vadászat oktatásának helyes útján. Bár a vizsgarendszer sajnos inkább az elméleti tudást méri, a vadászatnál mégis a gyakorlati készségek elsajátítása fontosabb. Szerencsére ez a tanfolyam mindkettőt tartalmazza. Az oktatók felkészültsége, előadókészsége, az átadott tananyag minősége lehetővé teszi a vadászvizsgán való eredményes helytállást.”

Mézes Zoltán


“Tiszetelt ‘Fiatal Vadásztársaim’!

Sokakkal ellentétben, nekem nem volt lehetőségem 17 évvel ezelőtt -amikor vadászvizsgát tettem- egy ilyen tökéletes és komplex tanfolyamon részt venni, mint amit a Venator kínál. Bár működtek volna már akkor is… Viszont volt lehetőségem részt venni az általuk szervezett, lebonyolított és kisért vadászatokon. Na ez az, amit Kedves “Fiatal Vadászok” melegen ajánlok a figyelmetetekbe! Sikeres vadászvizsga után ejtsétek el első, vagy akár a további vadjaitokat is a Venator szervezésével! Professzionális, etikus, kiváló szakmaisággal és nagyfokú etikai ismeretekkel párosul minden ami a nevükkel fémjelzett. Viszonylag aktív vadász vagyok, de ma már szinte csak a Venatorral vadászom. Volt lehetőségem az országban működő néhány vadászati irodával is vadászni, de álláspontom szerint a Venator magasan a legprofibb! Sok-sok közös emlék, felejthetetlen élmények, amelyekben nektek is részetek lehet! Mindenkinek egy nagy kalappal!”

Fejes László


“A Venator csapata nem csupán nagyon jól felkészült és ízig vérig VADÁSZ-emberekből áll, de kiváló csapatépítők, a vadászati kultúra nagykövetei. Aki figyelt megérthette az erdőzúgás szépségét is! Remélem lesz alkalmam ellesni tőlük a gyakorlatban is néhány szakmai fogást.”

Sas Zoltán


“Örömmel vettem részt a tanfolyamotokon. Szakmaiságotokat, felkészültségeteket igazából én nem tudom megítélni, hiszen most találkoztam először ezzel a területtel. Ami nekem ennél fontosabb, hogy érződik, szeretitek azt amit csináltok és ez az előadásaitokban megnyilvánul. Tetszett, hogy nem „lövöldözésre”, hanem a természet szeretetére próbáltok figyelni, a vadászathoz az elejtéshez alázattal közelítetek. Ti vagytok az erdőért a természetért és nem fordítva. Nagyon jó ötlet, hogy kiviszitek a jelölteket terepre. Ez mindennél többet ér! Egy pár órás séta és máris szagot fog az ember! Szóval gratulálok, külön a Zoli vadász-storyjaihoz, amit élmény volt hallgatni, illetve a Szabolcs szarvas pörköltjéhez, amit 14 perc alatt varázsolt elénk…”

Nagy Béla


“Köszönöm a felkészítést, remélem a vizsga is eredményes lesz. Bár tudom ez már csak rajtam múlik. Összességében nagyon jól szervezett, felkészült tanfolyam. Köszönöm még egyszer.”

Muharos Attila


“Örülök, hogy jól döntöttem, amikor a Venatort választottam. Köszönöm a korrekt, átfogó felkészítést ! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.”

Müller Mihály


“Nagyon elégedett vagyok a pénzemért kapott szolgáltatással, szerintem sokat mond, hogy számomra lelkesítő volt a tanfolyam és a találkozások során magaménak éreztem „csak a vadászaton” túl mutató, de azzal összefüggő tevékenységek, helyzetek, szokások és sajnos problémák összességét. Egyszer komolyabban szeretnék foglalkozni ezzel a területtel, akár gazdálkodási szempontból is.”

Kecskés Csaba


“A tanfolyam szakmaisága, a minősége és az oktatók hozzáállása mind a tanfolyamhoz mind pedig a vadászat megítéléséhez példa értékű! Csak dicsérni tudom és remélem, hogy elérkezik az az idő mikor csak egy ilyen mindenre kiterjedő tanfolyam elvégzését követően válhat vadász bárkiből. A munkátokhoz kitartást és minden jót kívánok!”

Szilágyi Zsolt


“Élvezetes és szemléletes előadásokban lehetett részem……én mindenkinek csak javasolni tudom a tanfolyamot, ami inkább baráti kör, mintsem tanulók összejövetele.”

Endrész Adrienn


“Gratulálok a tanfolyamhoz. Nem csak a vizsgára készít fel hanem magára a vadászatra! A gyakorlati nap nagyon jó kezdeményezés -le kellene védetni 😉 ”

Harsányi Bálint


“Ezúton szertném megköszönni, hogy sikeres vadászvizsgát tehettünk! Igaz egy kicsit sajnálom, hogy vége a kedd délutáni érdekes és jó hangulatú előadásoknak. Viszont köszönet az átadott tudásért, aminek birokában még nagyobb tisztelettel és alázattal indulunk ” vadászni” ! Üdvözlettel: Cs. Cz. Rita ”


“Ezúton is szeretném megköszönni nektek a színvonalas jól felkészült előadásokat. A vizsga abszolválásában jelentős része volt az előadásokon átadott anyagnak, valamint hogy voltak használható kidolgozott anyagaink. A vizsgán jól mutatta a tanfolyam szintjét, hogy több mint 90% volt a sikeres vizsga nálunk, míg a többi csoportban hullott a vad rendesen. Így még egyszer köszönet és kívánok nagyon sikeres jövőt az iskolához, mert egy közösség jövőjét az új tagok felkészültsége, színvonala határozza meg.”

Juszt Attila


“A szervezők (Zoli, Szabi) felkészültsége, naprakészsége önmagáért beszél. Nem „csak az üzletet” látják a dologban, hanem tényleg azt szeretnék, hogy a jelöltek sikeres vizsgát tegyenek.”

Mészáros Péter


“Ha valaki vadász szeretne lenni és nem pedig „puskás ember”, akkor a legjobb helyen jár! Az oktatók szakmai felkészültsége és az előadások minősége is a legjobb alapot adja mind a vadászvizsgára való felkészüléshez, mind pedig a későbbi „vadászias élethez”.”

Forró Tamás


“Nagyon értékelhető szerda délutánokat töltöttem el veletek, úgy gondolom, tökéletes ismereteket adtok a vadászi pálya értékelhető elsajátításához. Kellő tisztelettel közelítitek meg a vadászat igazi lényegét és ezt tökéletesen át is tudjátok adni. Ti nem csak egy iskola vagytok, Ti maga vagytok a jövő vadászainak igazi bölcsője. Köszönöm, hogy megismerhettelek benneteket.

Üdvözlettel: Csöppüs Péter”


“Szabolcs és Zoli kiválóan adták át azt az alap tudást, ami ahhoz kell, hogy sikeresek lehessünk a vadászvizsgán. Viszont ennél többet is, a vadászat értékeit, a hagyományok és a természet tiszteletét is tapasztalhattuk és magunkévá tehettük. Nagyobb öröm úgy „vadásszá válni”, hogy ilyen emberektől tanulhatunk.”

Berta László


“Kedves Zoli és Szabi, Sokat gondolkodtam azon, hogy elmenjek-e egy tanfolyamra a vadászvizsga letétele előtt, vagy próbálkozzak-e meg a dologgal „magánúton”. Végül valamiért mégis a tanfolyam mellett döntöttem és nagyon nem bántam meg. Mégpedig azért nem, mert sokkal többet kaptam a tanfolyamtól, mint amit vártam. Remek előadások, baráti légkör és két olyan előadó akik maximálisan kiszolgálják a diákokat és képviselik az érdekeiket. Örülök, hogy nálatok tanulhattam és javaslom minden érdeklődőnek, hogy ezt a tanfolyamot válassza!”

Deli Tamás


“Valóságos felüdülés volt, hogy a hét közepén egy kicsit kizárhattuk a körülöttünk lévő világot és a természetre, annak alaposabb megismerésére koncentrálhattunk, kiválóan felkészült, sok gyakorlati tapasztalattal rendelkező oktatók irányítása mellett.”

Csáki Gyula


“Amikor eldöntöttem, hogy vadászvizsgát szeretnék tenni, elképzelhetőnek tartottam, hogy ez tanfolyam nélkül is menne. Ma már ez elképzelhetetlen számomra.”

Jeney Zoltán


“Nagyon meg voltam elégedve a tanfolyam minőségével és az oktatók felkészültségével. Úgy gondolom, hogy érintettek olyan témákat is amelyeket, bár a vadászvizsgán nem kérnek, mégis rendkívül fontosak, megkockáztatom a legfontosabbak a vadászatban!” Szanyi Dénes “Rendkívül örülök, hogy erre a tanfolyamra jelentkeztem, új barátokra tettem szert, az előadások lendületesek, érdekesek voltak, látszott az előadókon az elhívatottság, lelkiismeretesség, a vadászat iránti elkötelezettség minden kényszeredettség nélkül. Sikerült közvetíteni a hallgatóság számára, hogy a vadászat sokkal több, mint „az ösztön gyarló megnyilvánulása”.”

Ihnáth Ferenc


“A szakmai felkészültségeteket tükrözi a sikeres vizsgát tett hallgatók aránya, ez önmagáért beszél. A gyakorlati oldal bemutatása, a tanvadászat keretein belül az elméleti alapok átültetését a gyakorlatba szintén nagyon hasznosnak találtam. Csak ajánlani tudlak Benneteket!”

Schulcz Imola


“Szeptember elején vettem részt negyedmagammal egy intenzív, bentlakásos Venator Vadásztanfolyamon. Ezúton szeretném kifejezni elismerésemet a két fiatal elkötelezett és ízig-vérig igazi vadász oktatónak, akik egymást váltva, a rendelkezésre álló időt maximálisan kihasználva adták át az ismereteket. Színes előadásmódjuk garantálta az érdeklődés folyamatos fenntartását, az alkalmazott eszközök, a jól felépített előadások, az igényes, és szemléletes diasorok, a sokféle lényegre törő segédanyag, a gyakorlat és az elmélet összhangja igen jó bázist szolgáltat a vizsgára való felkészülésünk megalapozására. Az együtt töltött idő alatt hihetetlenül sokat tanultam, és rájöttem arra is, hogy milyen sokat kell még tanulnom a vizsgáig. Jelentős mértékben formálódtak a természetről és vadászatról meglévő korábbi ismereteim és ez alatt a viszonylag rövid idő alatt, a tanulás mellett valódi, valószínűleg hosszan tartó emberi kapcsolatok is kialakultak. Mindezek alapján, a 14 éves egyetemi oktatói tapasztalatom által is támogatottan, jó szívvel ajánlom mindenkinek ezt a tanfolyamot, akit valóban érdekelnek a vadászmesterség, a vadász és a természet kapcsolatának igazi értékei, fortélyai és rejtelmei Azt kívánom az oktatóknak, hogy minél több jövőbeni tanfolyami hallgató találjon rájuk, mert ez által terjedhet az a kívánatos vadászati kultúra, amit e két fiatal szakember elhivatottan és következetesen terjeszt.”

Nardai László