Lőtt vad kezelés

Kedves Érdeklődő!

Ezen a szemináriumon megtudhatod, hogyan lesz a terítéken fekvő vadból ízletes vadétel.

A program célja, hogy megtanuld a szakszerű zsigerelést, a lőtt vad kezelés és szállítás szabályait, vadfeldolgozást, valamint azt, hogy milyen eszközökkel és technikákkal tedd mindezt.

Ezen felül szeretnénk Neked megmutatni, hogy vadból hogyan készíts vadpörköltet. Szeretnénk rávezetni, hogy az elméletben már megtanult dolgokat a gyakorlatban hogyan is lehet alkalmazni, valamint milyen apró praktikákkal segítheted munkádat. Ha nálunk jártál tanfolyamra, akkor a Vadegészségtan óra folytatásán, illetve gyakorlatán vehetsz részt.

A szeminárium programja:

  • Vad zsigerelése (zsigereléshez szükséges eszközök, és a szakszerű zsigerelés bemutatása, gyakorlása)
  • A zsigerelt vad szakszerű kezelése, szállítása
  • Nyúzás bemutatása és gyakorlása
  • A megnyúzott vadtest szétbontása a további felhasználásnak megfelelően
  • Vadpörkölt készítésének bemutatása a feldolgozott vadból

A szeminárium alkalmával 3-4 fős csoportok közösen dolgoznak fel egy-egy lőtt nagyvadat, amihez biztosítunk minden szükséges eszközt, a zsigerelőkést pedig ajándékba adjuk a résztvevőknek.

Résztvevők száma: 12 fő

Helyszín: Gyakorló vadászterületünk vadászháza

Gyakorlatvezetők: Németh Zoltán, Pechtol Szabolcs

Szeminárium ára: 28.000 Ft/fő

Szeminárium időpontja: minden vadászati évben október és február hónapok között, a jelentkezők létszámától függően, folyamatosan

Jelentkezés e-mailben!

A részvételhez előleg megfizetése szükséges. Az előleg összege a teljes szeminárium díja, vagyis 28.000 Huf. Az előleg átutalása a szeminárium megkezdése előtt legalább 14 nappal esedékes!

Az esemény megkezdése előtt legalább 14 nappal korábban történő lemondás esetén a teljes díj visszafizetésre kerül. A program kezdete előtt 14 napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 50%-a, mint lemondási díj levonásra kerül, a le nem mondott szemináriumok, vagy meg nem jelent résztvevők esetében a teljes részvételi költség képezi a lemondási díjat.

Amennyiben a szeminárium a szervező részére felróható okból, kevés jelentkező, vagy egyéb előre nem tervezhető váratlan esemény miatt nem jön létre, úgy a jelentkezők az addig befizetett teljes részvételi díjat visszakapják!

*A Royal Hunting Kft. fenntartja magának a jogot, hogy adott esetben módosíthatja az időpontot, a szeminárium helyét, időtartamát, valamint a gyakorlatvezetőket egyaránt.

További részletekért érdeklődj elérhetőségeinken!

 

Vadászüdvözlettel: Németh Zoltán és Pechtol Szabolcs