Időpontok

Ha kiválasztotta a kívánt helyszínt, és időpontot, csak kattintson, az adott helyszínnél lévő jelentkezés gombra. Amennyiben szeretné megtudni, hogy melyik helyszín található Önhöz legközelebb, akkor válassza a helyszíneink menüpontot, ahol útvonaltervezővel is rendelkezésére állunk.

Fontos információ!

Az elmúlt időszak történései az élet számos területén megváltoztatták szokásainkat, a koronavírus eddigi hullámai a vadászképzést is érintették, egyúttal felül is írták a korábban megszokott elképzeléseket, igényeket a vadászvizsgára történő felkészülés módját tekintve. Egyértelmű előnyei, illetve a folyamatos érdeklődés miatt az online tanfolyamot a jövőben is elérhetővé tesszük az érdeklődők számára. Az oktatás ebben a formában történő megvalósulása esetén is be kell tartani a VM rendelet alapján megkövetelt legalább 80%-os részvételi követelményt. A vadászterületi és lőtéri gyakorlati foglalkozások természetesen, mint minden esetben, személyes megjelenéssel valósulhatnak meg.

A közeljövőben továbbra is MINDEGYIK helyszínünkön a vadászjelöltek körében legnépszerűbb, távoktatással zajló online elméleti tanfolyamot indítunk. A kezdéssel, feltételekkel, képzés és vizsga részleteivel kapcsolatos kérdéseikkel keressenek bennünket elérhetőségeinken!

Figyelem: miután eljuttatta részünkre honlapunkon keresztül on-line jelentkezését, kérjük várjon türelemmel! A jelentkezési határidő lejártát követően, – amelyet mindig frissítünk weboldalunkon – illetve amint megvan a tanfolyam indításához szükséges minimum létszám, a jelentkezés alkalmával megadott e-mail címre fogjuk értesíteni Önt a tanfolyammal kapcsolatos részletes tájékoztatóval.

FIGYELEM: KÖVETKEZŐ, SZEPTEMBERBEN INDULÓ TANFOLYAMUNKRA VÁRJUK A VADÁSZAT VILÁGA IRÁNT ÉRDEKLŐDŐKET!