Kurzusaink

Kedves Érdeklődő!

MIÉRT ÉRDEMES A VENATOR VADÁSZTANFOLYAMOT VÁLASZTANIA?

Államilag akkreditált képzést folytató intézmény vagyunk, az országban egyedüli, főprofilú vadászképzőként. Oktatóink új, naprakész ismeretekkel rendelkező diplomás vadgazdálkodási és vadászati szakemberek, évtizedes vadgazdálkodási szakmai-, vadászati hatósági-, illetve vadászati oktatási gyakorlattal rendelkeznek. Vadászati-gyakorlatorientált elméleti képzésünket minden kurzusunknál vadászterületi gyakorlat, illetve tanvadászat teszi teljessé. Teljes körű, mindenre kiterjedő szolgáltatásban részesítjük hallgatóinkat. Képzéseink során különös hangsúlyt fektetünk a vadászhagyományok megismertetésére, a biztonságos és etikus vadászattal kapcsolatos ismeretek átadására!

Figyelem!: 2021. második félévében továbbra is tartjuk a 2019. óta változatlan árainkat… a tanfolyam díja 179.000 Ft helyett továbbra is kedvezményesen 169.000 Ft lesz.

A kurzus ára 179.000 Ft helyett kedvezményesen 169.000 Ft amibe beépítettük a törvény által előírt kötelező elemeket is:

 • Szervezett lőtéri gyakorlati napot.
 • Lőtéri gyakorlati oktatást.
 • Három gyakorló ’rotte’ díját* (4 db nagy kaliberű golyós lőszer, 2×25 db korong/agyaggalamb, 2×25 db sörétes lőszer, fegyverhasználat, gyakorlati oktatás 18.000 Ft értékben) -* manager kurzusunkon plusz gyakorlást; minden további, a kívánt vizsgaszint elérését szolgáló gyakorló körök önköltségesek.
 • Vadászterületen zajló gyakorlati oktatást (2 nap) saját és gyakorló/partner vadászterületeinken – tanvadászatot (* őszi/téli kurzusaink esetén apróvad, illetve nagyvad társas vadászatot)

 

AJÁNDÉK:

 • Saját készítésű, vizsgacentrikusan kidolgozott tananyagainkat digitális formátumban adunk át, ami mellett már nem szükséges drága szakmai felkészítő könyvek megvásárlása. A Vadásziskola könyv (9.990 Ft) és a Fegyverismereti könyv (3.990 Ft) árát, azaz összesen 13.980 Forintot spórolunk meg Önnek!
 • Kedvezménykártyát, mellyel jelentős kedvezményhez juthat partnereinknél!

 

Ezen felül a vadásztanfolyam díja az alábbiakat tartalmazza:

 • Vadászati gyakorlathoz igazodó, szemléletes elméleti oktatást.
 • Egyéb segédanyagokat a sikeres felkészüléshez.
 • Menet közbeni számonkérést: részfelmérő tesztek, e-learning.
 • Tudásszint felmérő próbavizsgát a kurzus végeztével.
 • Igény esetén a kereskedelmi forgalomban kapható könyvek beszerzését.
 • Tanúsítványt a tanfolyam sikeres elvégzéséről.
 • Átjárási lehetőséget az országban több helyszínen azonos időben szervezett tanfolyamaink között.
 • Az Állami Vadászvizsgára való jelentkezés ügyintézését annál a megyei Vadászkamaránál, ahol vizsgát szeretne tenni.
 • Az elméleti és a gyakorlati vizsgarészek időpontjának egyeztetését a vizsgabizottsággal.
 • Lehetőséget a Venator Tanulmányi Vadásztársasághoz való csatlakozásra.

 

Nálunk nincsenek rejtett költségek, az árban minden benne foglaltatik! Önnek nincs más dolga, mint beiratkozni vadásztanfolyamunkra, majd részt venni a képzési tematika szerint kurzusunkon, elsajátítani tananyagunkat, végül sikeres Állami Vadászvizsgát tenni! Nem kell semmit ügyintéznie, nem kell külön vizsgadíjat befizetnie, nem kell a felkészüléshez szükséges teljes tananyagot megvásárolnia (elsősorban tesztkönyvet ajánlunk megvételre)!

A felső, legördülő menüre kattintva tájékozódjon kurzusainkról – a kurzort a ‘Kurzusok’ menüpont felett tartva megjelennek az almenüpontok – (árak és részletes tanfolyamleírások), majd küldje el on-line jelentkezését a JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA menüpont segítségével!

Amennyiben sikeresen elküldte jelentkezését, a jelentkezési határidő lejártával keresni fogjuk Önt! A Jelentkezési határidőket kövesse nyomon honlapunk időpontok menüpontjában!

Kurzusaink befejeztével, vagy közvetlenül a vizsgát követően, amennyiben a Vadászjelöltek csoportja kéri, a csoport részére helyben elvégzik a szakemberek a fegyvermegszerzéshez szükséges pszichológiai alkalmassági vizsgálatot. Az orvosi vizsgálat nem a tanfolyam része, a vizsgának sem előfeltétele, az első vadászfegyver megszerzéséhez indított hatósági eljárás során viszont kötelezően elvégzendő, a vadászjelöltek önköltségen vehetik azt igénybe.

2019.03.01-től az online, (normál és hétvégi) tanfolyamok költsége változatlanul egyaránt 179.000 Ft/fő helyett 169.000 Ft/fő.

Igény esetén beszerezzük hallgatóink részére a kereskedelmi forgalomban kapható könyveket.

Vadásziskola könyv 9.990 Ft
Fegyverismereti könyv 3.990 Ft
Gyakorló tesztkönyv 3.000 Ft

 

Köszönjük, hogy a Venator Vadásztanfolyamot választja az Állami Vadászvizsgára történő felkészüléshez!


Ismerkedjen meg Ön is a vadászattal videóinkon keresztül: